Prijs vanaf € 15.349

Hyundai i20

Alles perfect gebundeld.

Prijs vanaf € 15.349

Een nieuwe vormgeving en bijzonder gesofisticeerd

De i20 die trots met een nieuw, gedurfd design uitpakt waardoor hij snediger oogt, belichaamt de zinnelijke sportiviteit die kenmerkend is voor de nieuwste generatie auto's van Hyundai. Met zijn ruime aanbod vooruitstrevende veiligheidsuitrustingen is hij niet alleen slimmer en veiliger, maar biedt hij ook gesofisticeerde technologie├źn en een naadloze connectiviteit.

Ontdek de wereld van de i20

Slim en handig

De i20 beschikt niet alleen over een indrukwekkende reeks van slimme comfortfuncties, maar biedt ook moderne connectiviteitsfuncties en extra comfortvoorzieningen aan om elke rit zonder stress te laten verlopen.

Flexibele 60:40 deelbare en vlak neerklapbare achterbank

De i20 is uitgerust met een handige 60:40 deelbare en neerklapbare achterbank om wanneer nodig de flexibiliteit en de laadruimte te vergroten. De achterbank kan gemakkelijk helemaal neergeklapt worden en vormt dan een vlakke laadvloer. Hierdoor neemt het koffervolume toe van 326 tot 1042 liter (VDA).

Koffervolume

De i20 heeft een ruime koffer met een volume van 326 liter (VDA). De laadvloer kan volgens de behoefte verhoogd of verlaagd worden, terwijl in de passagiersruimte tal van handige opbergmogelijkheden voorzien zijn.

Galerij